Vacature lasser / constructie bankwerker

Rok MetaalTechniek, specialist in het vervaardigen van stalen kozijnen en inrichtingen in retail/horeca. Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een lasser / constructie bankwerker.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een flexibele en ervaren constructie bankwerker / lasser, die bij voorkeur ervaring heeft in het samenstellen van Stalen kozijnen, trappen en balustraden. De werkzaamheden zijn zeer divers en doen een beroep op je technisch inzicht en vaardigheden. Je moet in staat zijn om, aan de hand van een tekening, zelfstandig producten samen te stellen.

Functie-eisen

  • Lassen Mig/Mag – Tig met enkele jaren ervaring.
  • Werktekeningen kunnen lezen.
  • Je bent creatief en oplossingsgericht ingesteld.
  • Je werkhouding kenmerkt zich door concentratievermogen en nauwkeurigheid.
  • Je bent een echte teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden
Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend salaris.

Informatie over het bedrijf
ROK MetaalTechniek is begonnen als een constructiebedrijf. Echter in de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in puien (binnen en buiten) en inrichtingen in o.a. horeca, retail/winkels, kantoor en particulieren. Wij leveren aan iedere branche maatwerk en kwaliteit. Wij werken vanaf de 1e tekening tot aan het eindprodukt.

Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat? Reageer dan direct! Voor vragen kun je contact opnemen met Corné van Oers, per telefoon 06-17638127. Of stuur je sollicitatie voorzien van CV en motivatie aan corné@rokmetaaltechniek.nl