Vacature Werkvoorbereider / Cad tekenaar

Rok MetaalTechniek, specialist in het vervaardigen van stalen kozijnen en inrichtingen in retail/horeca. Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / cad tekenaar. Als werkvoorbereider / cad tekenaar vertaal je zelf een ontwerp naar een technisch haalbare uitvoering.

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider ben je werkzaam in een klein team en ben je de schakel tussen de klant en werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor het proces van tekening tot oplevering. Het start met inventarisatie van de technische projectinformatie ( bijv. bestek of tekeningen) en je stelt de productietekeningen en / of voorsteltekeningen op. Daarna volgt de voorbereiding van de projectinkoop. Je stelt een nacalculatie op en voert deze ook uit. Je ziet het als een uitdaging om afwijkingen te signaleren en neemt hierop adequate maatregelen.

Functie-eisen

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding gevolgd richting metaal.
  • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in de metaal branche / interieurbouw en inzicht in diverse materiaalsoorten (metaal, glas, kunststof, hout e.d.)
  • Je bent creatief en oplossingsgericht ingesteld.
  • Je werkhouding kenmerkt zich door concentratievermogen en nauwkeurigheid.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Ervaring met autocad.

Arbeidsvoorwaarden
Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend salaris.

Informatie over het bedrijf
ROK MetaalTechniek is begonnen als een constructiebedrijf. Echter in de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in puien (binnen en buiten) en inrichtingen in o.a. horeca, retail/winkels, kantoor en particulieren. Wij leveren aan iedere branche maatwerk en kwaliteit.

Wij werken vanaf de 1e tekening tot aan het eindprodukt. Dit houdt dus in dat je verstand van zaken moet hebben en breed inzet baar moet zijn.

 

Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat? Reageer dan direct! Voor vragen kun je contact opnemen met Corné van Oers, per telefoon 06-17638127. Of stuur je sollicitatie voorzien van CV en motivatie aan corné@rokmetaaltechniek.nl